Tegels voor je keuken

Tegels zijn onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, kras- en slijtvast. Een logische keuze voor elke keukenvloer. Maar met tegels geef je ook de juiste sfeer aan de keuken. Ga voor lekker licht of kies voor een warme uitstraling met donkere gekleurde tegels. En heb je al eens nagedacht over houtlook tegel op de vloer in de keuken! Je vindt bij ons allerlei kleuren, soorten en maten wand- en vloertegels voor de keuken. Kom langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie keuken tegels.

Met een donker vloer zorg je voor een warme uitstraling en contrast in je keuken.
Grijze en witte tinten op wand en vloer kun je mooi combineren met echt hout.
Een klassieke keuken? Of toch een hele moderne, we hebben altijd tegels die passen in je stijl.
Zoveel smaken, zoveel stijlen

Bekijk inspirerende sfeerfoto's van keuken tegels

In onze fotogalerij vindt u prachtige voorbeelden van keuken tegels in uiteenlopende stijlen en designs. Laat u inspireren door het werk van gerenommeerde woonstylisten uit de gehele wereld. Met fraaie tegelcombinaties, bijzondere legpatronen en de mooie keuken accessoires. Wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij! Wilt u meer weten over de getoonde tegels, lees dan de uitgebreide informatie en beschikbare formaten.

Betonlook
Houtlook
Natuursteenlook
Vintagelook
Uniek in de regio: de digitale showroom

Bekijk onze collectie tegels vooraf in je eigen woning

Het maken van de juiste tegelkeuze blijft altijd lastig met zoveel kleuren en uitvoeringen. Bij Kierkels is kiezen en combineren van de juiste tegel bij je interieur of gewenste woonstijl wél eenvoudig. Met onze unieke Tegelviewer kun je vooraf het resultaat bekijken een groot 4k scherm in onze showroom. Stuur een foto op en bekijk tegels in je eigen ruimte! Je kan alvast onze tegels online combineren in prachtige sfeerruimtes voor een eerste indruk.