Vloerverwarming

Vloerverwarming inslijpen

Vloerverwarming inslijpen levert directe warmte onder uw vloer voor een snelle verwarming van uw woning. Alle ruimtes voelen hierdoor aangenaam aan zonder grote onderlinge temperatuurverschillen. Een behaaglijk gevoel voor de voeten en uw lichaam. Voor optimaal energiezuinig comfort kiest u voor vloerverwarming van Kierkels. 

Hoofd-of bijverwarming

U kunt kiezen om uw vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken. De verwarmingsleidingen worden dan op een kortere afstand van elkaar gelegd, voor een hogere warmte opbrengst. We kunnen de vloerverwarming maken in een bestaande of nieuwbouw woning. Indien u al een bestaande verwarming heeft, maar extra comfort wilt in bijvoorbeeld uw woon-of badkamer, kunt u kiezen voor bij-vloerverwarming. Deze extra warmtebron werkt prima samen met uw bestaande voorzieningen.

Totaal service

Wij bekijken op locatie de situatie en bespreken samen met u de mogelijkheden en uw wensen. We meten alles op en bepalen de beste plaats voor de aansluitingen. U ontvangt van ons een gespecificeerd voorstel en maken duidelijke afspraken over zaken als uitvoering, uw voorwerk en alle relevante aspecten omtrent het leggen van een tegelvloer. Zo kunt u ervan op aan dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Alles wordt punctueel gemaakt en we dragen zorg voor begeleiding en kwaliteitscontrole. Daar staan we al 25 jaar om bekend. En willen dit graag blijven.

Vloerverwarming inslijpen klaar in een dag

Met speciale apparatuur worden sleuven op maat gemaakt in de cementdekvloer van uw bestaande of nieuwbouwwoning. De slangen worden gelegd en vakkundig gemonteerd of de rvs verwarmingsverdeler. Het geheel wordt aangesloten op uw cv-ketel en werkend gemaakt. En dit alles in 1 dag ( bij een gemiddelde woning).

  • Snel, schoon stofvrij inslijpen
  • Geen verwijdering van vloeren
  • Totaalservice

Indien vloeren reeds betegeld zijn, is het sterk aan te raden om de deze tegels eerst te verwijderen. De bestaande tegels vormen een instabiele ondergrond waarbij onthechting een groot probleem kan worden.

Systeem

Onze vloerverwarmingssystemen zijn inclusief slijpen, leidingwerk, verwarmingslangen, energiezuinige pomp, rvs-verdeler, automatische ontluchter, optimizer en bypass (bij hoofdverwarming).
Onder ziet u de prijzen voor een compleet systeem bij u thuis.

Vloerverwarming inslijpen
Wilt u meer informatie over vloerverwarming of een afspraak maken om bij u thuis te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Laat het ons weten.

Afspraak aan huis