vtwonen Classic Grey

vtwonen Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In vier basic en matte tinten zowel op wand als vloer een tikkie gedurfd en op speelse wijze. Extra bijzonder is de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, voor een mooi, repeterend en ritmisch effect.

vtwonen Classic, tegels voor elke ruimte

De Classic tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Ze zijn waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. Slijtvast voor intensief gebruik op de vloer of wand en geschikt voor vloerverwarming, die wij voor u kunnen aanleggen. Door de grote variatie kunt u de tegels mooi combineren met vele soorten woonstijlen en meubilair.

vtwonen Classic mozaiek grey 75x150

vtwonen Classic prijs, kleur en maat

De vtwonen Classic is verkrijgbaar in mat en glans in vier kleuren en in de formaten

  • 30×60 cm (€ 55,50 p/m2 mat, € 73,50 p/m2 glans),
  • 74×74 cm (€ 65,50 p/m2 mat, € 82,- p/m2  glans),
  • 74×148 cm (87,- p/m2 mat, € 101,50 p/m2  glans),
  • strookjes van 7,3 x 30 cm (€ 76,50 p/m2 mat, € 83,- p/m2  glans) en
  • Classic mozaik in twee kleuren in 74×148 cm (€ 87,- p/m2 mat).

LEVERTIJD

Deze vtwonen tegels zijn normaal gesproken op voorraad in Nederland, en zijn dus binnen een paar werkdagen leverbaar. Maar door de grote vraag kan het toch voorkomen dat een tegel niet meer voorradig is. De actuele voorraad kunnen wij op elk moment voor u nakijken.

ADVIES OP MAAT

Wij adviseren u graag met het samenstellen van een prachtige vtwonen Classic tegelvloer of wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen. Kom langs in onze showroom.