vtwonen craft aqua

vtwonen Craft

De vtwonen Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur. De nieuwe vtwonen serie Craft. Wandtegels met de uitstraling van zelliges, Marokkaanse tegels. Met deze tegeltjes wordt het nooit saai!

vtwonen Craft; zelliges marokkaanse tegels

Deze wandtegels worden veel toegepast op wanden in de keuken, het toilet en de badkamer. Problemen met scherpe snijkanten zoals die bij de originele Marokkaanse tegels vaak voorkomen zijn er bij deze serie niet. Alleen maar voordelen; de looks, geen scherpe randen en een geweldige prijs.

PRIJS, KLEUR EN MAAT

vtwonen Craft is verkrijgbaar in 7 kleuren in 12,5×12,5 cm en van alle kleuren zijn er ook bijpassende decortegels verkrijgbaar.

Leverbaar per volle dozen van 27 stuks voor € 69,- p/m2 in uni en decor.

 

LEVERTIJD

Deze vtwonen tegels zijn op voorraad in Nederland, en zijn dus binnen een paar werkdagen leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat, door de grote vraag, een tegel niet meer voorradig is. Wij kunnen de actuele voorraad op elk moment voor u nakijken, zodat we altijd goede leverafspraken kunnen maken.

ADVIES OP MAAT

We adviseren graag met het samenstellen van een prachtige vtwonen Craft tegelwand. Kom gewoon eens langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.