vtwonen Loft

De vtwonen Loft is een prachtige, neutrale serie in betonlook met een industrieel karakter. Om verliefd op te worden, deze stoere, stijlvolle tegels in drie tinten. Strak, maar ook erg sfeervol. Ook leverbaar in patroon Block, wissel deze eens af voor een bijzonder accent op de wand.

OVERAL IN DE WONING

Tegels uit de serie vtwonen Loft zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Ze zijn waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. De tegels zijn extreem slijtvast en dus geschikt voor intensief gebruik op de vloer van de woonkamer of de hal. En ze zijn geschikt voor vloerverwarming, die wij dan weer voor u kunnen aanleggen.

Stoer – stijlvol – industrieel tintje

Beschikbaar in 59,2×59,2 cm in Silver, Grey & Black voor € 57,50 p/m2

en in Block 11,4×59,2 cm (€ 75,50 p/m2) en 14,6×59,2 cm (€ 75,5 p/m2) in Grey & Black.

LEVERTIJD

vtwonen Loft tegels zijn bovendien op voorraad in Nederland en binnen een paar werkdagen leverbaar. Ondanks het automatische voorraad beheersysteem kan het toch wel eens voorkomen dat een tegel niet meer voorradig is. We kunnen daarom de actuele voorraad op elk moment voor u bekijken. Zodoende kunnen we altijd goede leverafspraken maken, en deze nakomen.

ADVIES OP MAAT

Wij adviseren u graag met het samenstellen van een prachtige vtwonen Mold tegelvloer of wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen en eventueel met vloerverwarming.

Kom eens langs in onze showroom of kijk alvast in onze tegelcollectie online.