douchetegel vtwonen

vtwonen Mold

Geef u interieur de een stoere uitstraling met vtwonen Mold tegels. Van een neutrale vloer of wand met een subtiel detail tot een hippe industriële look met houtnerf tegels. Het kan allemaal met deze serie vtwonen tegels die bovendien goed zijn te combineren met de andere bijpassende tegels in verschillende maten. Door deze grote variatie kunt u ze mooi combineren met vele soorten woonstijlen en meubilair, waardoor ze overal inzetbaar zijn.

vtwonen Mold

Aan de ene kant is het een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Aan de andere kant bijvoorbeeld verkrijgbaar de Mold Timber, een betontegel met een subtiele hout print voor een stijlvolle twist. Maar helemaal bijzonder is de bijpassende douchetegel, een XXL tegel & compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust kunt komen.

OVERAL IN DE WONING

Tegels uit de serie Mold zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Ze zijn waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. De tegels zijn extreem slijtvast en dus geschikt voor intensief gebruik op de vloer van de woonkamer of de hal. En ze zijn geschikt voor vloerverwarming, die wij dan weer voor u kunnen aanleggen.

PRIJZEN, KLEUREN EN MATEN

De vtwonen Mold serie is verkrijgbaar in vier kleuren in de XXL formaten 90×90 € 69,50 p/m2 en 70×70 cm € 58,50 p/m2.

Mold timber, drie kleuren met een subtiele houtprint met de afmeting 29,7×120 cm voor € 64,- p/m2.

XXL wandtegels in twee kleuren met de afmeting 40×120 cm voor € 66,50 p/m2.

Nieuw: muretto’s (strookjes), in vier kleuren op matjes van 30×60 cm € 24,- p/st.

Mold douchtegels in 90×135 cm € 372,50 p/st in vier kleuren en douchetegels van 90×90 cm € 337,- p/st in twee kleuren.

Let op! Bij elke douchetegel wordt nog een syphon geleverd met een rechte of zijaansluiting voor € 63,50 p/st, deze komt dus nog bij de prijs van de douchetegel!

 

LEVERTIJD

vtwonen Mold tegels zijn bovendien op voorraad in Nederland en binnen een paar werkdagen leverbaar. Ondanks het automatische voorraad beheersysteem kan het toch wel eens voorkomen dat een tegel niet meer voorradig is. We kunnen daarom de actuele voorraad op elk moment voor u bekijken. Zodoende kunnen we altijd goede leverafspraken maken, en deze nakomen.

ADVIES OP MAAT

Wij adviseren u graag met het samenstellen van een prachtige vtwonen Mold tegelvloer of wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen en eventueel met vloerverwarming.

Kom eens langs in onze showroom of kijk alvast in onze tegelcollectie online.