vtwonen-Blancs-res

vtwonen Blancs

Vtwonen Blancs is een verfijnde houtserie die je interieur helemaal tot leven brengt! De tegels zijn verkrijgbaar in twee fraaie tinten en de natuurgetrouwe houtstructuren zorgen voor een levendig en warm karakter. De vtwonen Blancs tegels zijn zowel als wand- als vloertegel verkrijgbaar en geven je woonkamer, keuken of badkamer een stijlvolle sfeer.

Veelzijdige tegels

De vtwonen Blancs tegels zijn ideaal voor iedere ruimte in je huis. De tegels vormen een prima basis en zijn gemakkelijk te combineren met alle andere tegels uit de vtwonen serie. De lichte kleuren brengen rust en sfeer in iedere ruimte en gaan prima samen met iedere andere kleur of stijl.

Douchen op hout

Douchen op echt hout? Dat kan toch niet? Wel met de tegels uit de serie Blancs. Deze keramische tegels met een natuurgetrouwe houtprint hebben een waterafstotende laag, waardoor de tegel prima voldoet in iedere douche of badkamer. De tegels zijn daarnaast ook nog eens kras- en slijtvast en daardoor zeer duurzaam.

Kom naar de showroom en bekijk de prachtige serie vtwonen Blancs

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Blancs bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Natural & Smoked Oak

vtwonen blancs
Blancs Natural
25×150 cm
vtwonen Blancs
Blancs Smoked Oak
25×150 cm

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400