vtwonen Composite

De serie Composite van vtwonen bestaat uit een aantal klassieke tegels met een moderne twist. De retro-uitstraling van de tegel zorgt voor een stoere en robuuste sfeer in je huis. Ideaal voor op je vloer, maar ook leverbaar in Mozaiek en Muretto, voor een fraaie eyecatcher op de wand.

Rust en ruimte

De vtwonen Composite tegels vormen een prima basis voor iedere ruimte. De lichte of donkere tinten brengen rust aan, maar door het gemêleerde karakter van de tegels geven ze een ruimte ook veel diepte. De tegels zijn toepasbaar in iedere ruimte in je huis zijn geschikt voor zowel vloer als wand.

Mix & match

De tegels uit de Composite serie zijn prima met elkaar te combineren, maar de serie leent zich ook prima voor een mix & match met andere tegels uit de vtwonen serie. Ideaal dus om jouw geheel eigen stijl en sfeer te creëren. Zo geef je jouw huis een geheel eigen tintje en bereik je een uniek resultaat.

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Composite

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Composite bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Light Grey

vtwonen Composite
Composite Light Grey
120×120 cm
Vtwonen_COMPOSITE-Norr_RR01_NAT-280x280
Composite Light Grey
30×60 cm
vtwonen Composite
Composite Light Grey
30×60 cm
Composite Light Grey
15×60 cm
vtwonen Composite
Mosaic Light Grey
30×30 cm
Vtwonen_COMPOSITE-Norr_RR01_Portnoy-300x251-280x234
Muretto Light Grey
30×30 cm

Dark Grey

vtwonen Composite
Composite Dark Grey
120×120 cm
Vtwonen_COMPOSITE-Norr_RR02_NAT-280x280
Composite Dark Grey
60×60 cm
Composite Dark Grey
30×60 cm
Composite Dark Grey
15×60 cm
Mosaic Dark Grey
30×30 cm
vtwonen Composite
Muretto Dark Grey
30×30 cm

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.