vtwonen-Concrete-Antracite-res

vtwonen Concrete

LET OP: deze serie is nier meer verkrijgbaar. We hebben nog meer mooi betonlook series in huis. Bekijk ze hier. De vtwonen serie Concrete is een natuurgetrouwe betonserie met een industrieel tintje, een combinatie van robuust en stijlvol. De matte, natuurlijke kleurschakeringen van deze tegels zorgen voor een stoer, strak, maar toch gezellig eindresultaat. Een ideale tegel voor een neutrale maar sfeervolle basis voor iedere ruimte in je huis.

Ruimtelijk of warm

De verschillende lichte en donkere tinten van de tegels uit de vtwonen Composite serie zorgen ervoor dat je alle kanten met deze tegels op kan. De lichte tegels geven een robuust en ruimtelijk effect, waar de donkere tegels juist veel sfeer en warmte in een ruimte aanbrengen. Een ideale tegel als basis en gemakkelijk te combineren met de andere tegels uit de vtwonen serie.

Douchen op beton

De vtwonen Concrete serie bevat een speciale tegel die uitermate geschikt is voor je douche of badkamer. De grote 90 x 90 cm tegels hebben een apart drainsysteem dat ervoor zorgt dat het water secuur wordt afgevoerd. Daarnaast zijn de grote tegels gemakkelijk te leggen en geven ze een mooi en ruimtelijk effect.

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Concrete

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Concrete bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Taupe

vtwonen Concrete
Concrete Taupe
90×90 cm
vtwonen_Concrete_Taupe-700x700-280x280
Concrete Taupe
70×70 cm

Antracite

Concrete Antracite
90×90 cm
vtwonen Concrete
Concrete Antracite
70×70 cm

Black 

Concrete Black
90×90 cm
vtwonen_Concrete_Black-700x700-280x280
Concrete Black
70×70 cm

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400