vtwonen tegels

vtwonen Craft

Vtwonen Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Echter met een kleurenpalet dat helemaal van nu is! De tegels hebben ‘schuin afgekapte’ randen waardoor ze met een minimale voeg worden verwerkt, wat iedere ruimte een fantastisch effect geeft. Door de rijke en bijzondere kleurschakering is de Craft tegel een tegel met karakter.

Back to the 60’s

De tegels uit de vtwonen Craft serie hebben een rustige uitstraling en een kenmerkende vintage look. De tegels hebben bijvoorbeeld een verfijnde, ouderwetse print of nagebootste slijtagesporen. Haal de jaren 60 in huis met de Craft tegels en combineer ze met andere stijlen uit de vtwonen serie voor een unieke en eigen uitstraling.

Mediterrane sfeer

Haal Italië je huis binnen met de tegels uit de vtwonen Craft serie. Creëer een mediterraan effect met de verschillende kleurschakelingen. Geen tegel is precies gelijk, waardoor je een uniek resultaat krijgt: warm, ambachtelijk, sfeervol en geheel naar eigen wens en smaak. Een tegel om verliefd op te worden!

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Craft

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Craft bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Egg White & Light Grey & Grey

vtwonen Craft
Craft Egg White mat
12,5×12,5 cm
Craft Egg White glossy
12,5×12,5 cm
vtwonen Craft
Craft Light Grey glossy
12,5×12,5 cm
Craft Grey glossy
12,5×12,5 cm

Aqua & Midnight & Turquoise

vtwonen Craft
Craft Aqua glossy
12,5×12,5 cm
Craft Midnight Blue glossy
12,5×12,5 cm
vtwonen Craft Design tegels
Craft Turquoise glossy
12,5×12,5 cm

Blusher & Off Black

Craft Blusher glossy
12,5×12,5 cm
vtwonen Craft
Craft Off Black glossy
12,5×12,5 cm

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.