betonlook tegels

vtwonen Loft

De vtwonen serie Loft bestaat uit een prachtige, neutrale serie tegels in betonlook die een industrieel karakter hebben. Een serie stoere en stijlvolle tegels in drie tinten, die een ruimte erg sfeervol maken. 
De tegels uit deze serie zijn ook leverbaar in patroon Block, die voor een bijzonder effect voor op de wand zorgen.

Strak maar toch warm

De betonlook van de tegels uit de vtwonen Loft serie geven een ruimte een strak en industrieel karakter. Toch brengt deze tegel veel sfeer en warmte in een ruimte, door de licht gevlamde kleuren. De tegels zijn prima te combineren met de andere tegels uit de vtwonen serie. Creëer zo een geheel eigen stijl; helemaal naar jouw behoefte.

Ideale basis

De grote vloertegels uit de Loft serie vormen een perfecte basis voor iedere ruimte. De tegels zijn gemakkelijk te leggen en geven een ruimtelijk effect. Ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld je woonkamer of keuken. Breng op de wanden een speels effect aan met een tegel met een motief of andere kleurstelling en je hebt een uniek resultaat.

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Loft

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Loft bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Grey & Silver & Black

vtwonen Loft
Loft Grey
59,2×59,2 cm
vtwonen Loft
Loft Silver
59,2×59,2 cm
vtwonen Loft
Loft Black
59,2×59,2 cm

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.