FB_vtwt_Marrakesh Armygreen + Nieve glans-1200x630

vtwonen Marrakesh

vtwonen Marrakesh is een serie met frisse wandtegels in het formaat 6,5×40 cm. Voor een leuk accent met hippe kleurcombinaties op de wand. De serie omvat zes kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. De wandtegels zijn verkrijgbaar in een matte en glans uitvoering. Overal in huis meer dan welkom en prima te mixen & matchen met de gehele vtwonen tegelcollectie. Creëer je eigen ontwerp en geef je huis in één klap een bijzondere uitstraling. 

Nieve

vtwonen Marrakesh
Nieve Mat
6,5×40 cm
vtwonen Marrakesh
Nieve Glans
6,5×40 cm

Seagreen glans

vtwonen Marrakesh
Seagreen glans
6,5×40 cm

Army Green glans

Warm Grey mat
6,5×40 cm

Ocean Blue

Ocean Blue mat
6,5×40 cm
Ocean Blue glans
6,5×40 cm

Bronze mat

vtwonen Marrakesh
Bronze mat
6,5×40 cm

Antracite

Antracite mat
6,5×40 cm
Antracite glans
6,5×40 cm

Kom naar de showroom voor de serie vtwonen Marakesh

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Marakesh bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere ruimte in de woning.