vtwonen Marrakesh

vtwonen Marrakesh is een serie met frisse wandtegels in het formaat 6,5×40 cm. Voor een leuk accent met hippe kleurcombinaties op de wand. De serie omvat zes kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. De wandtegels zijn verkrijgbaar in een matte en glans uitvoering. Overal in huis meer dan welkom en prima te mixen & matchen met de gehele vtwonen tegelcollectie. Creëer je eigen ontwerp en geef je huis in één klap een bijzondere uitstraling. 

Kom naar de showroom voor de serie vtwonen Marrakesh

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Marrakesh bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere ruimte in de woning.

Nieve

vtwonen Marrakesh
Nieve Mat
6,5×40 cm
vtwonen Marrakesh
Nieve Glans
6,5×40 cm

Seagreen glans

vtwonen Marrakesh
Seagreen glans
6,5×40 cm

Army Green glans

Warm Grey mat
6,5×40 cm

Ocean Blue

Ocean Blue mat
6,5×40 cm
Ocean Blue glans
6,5×40 cm

Bronze mat

vtwonen Marrakesh
Bronze mat
6,5×40 cm

Antracite

Antracite mat
6,5×40 cm
Antracite glans
6,5×40 cm

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.