vtwonen Villa

Vtwonen Villa is een echte eyecatcher op de wand! Prachtige metaallook tegeltjes voor een decoratief en stijlvol accent in de ruimte.  De tegels zijn grof gebakken en hebben daardoor een speelse uitstraling. Met deze tegel is het eindeloos combineren en variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. 

Villa

2 kleuren
1 formaat
glans
mat
metaallook

Kleuren

Platinum Metallic
Dark Gold Metallic

Formaat

13×13

vtwonen 

Meer vtwonen tegels bekijken? Bekijk hier de complete collectie.

 

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Villa

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Villa bekijken.We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Platinum & Dark Gold metallic

Villa Platinum
13×13 cm
Villa Dark Gold
13×13 cm

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400