vtwonen Neo

vtwonen Villa

Mooi in eenvoud,  maar tegelijkertijd spannend door de mix van glans & mat; dat is hoe de tegels uit de vtwonen Villa serie het beste te omschrijven zijn. De tegels zijn grof gebakken en hebben daardoor een speelse uitstraling. Met deze tegel is het eindeloos combineren en variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. 

Een kleurrijk geheel

De tegels uit de Villa serie zijn verkrijgbaar in een aantal opvallende kleuren: Pink, Bourgondy, Army & Petrol Blue, waarmee je iedere ruimte een kleurrijk en uniek karakter kunt geven. Ga voor een mooie effen wand of wissel verschillende kleuren af om zo een geheel eigen look & feel te creëren. Helemaal naar jouw smaak en wens.

Hip & tijdloos

De vtwonen Villa serie bestaat uit een uitgebreid aanbod aan tegels. De mooie metallic tinten vormen een ware blikvanger voor op de wand. Hip, maar tegelijkertijd ook tijdloos. Een ideale tegel voor bijvoorbeeld in de badkamer of om je slaapkamer een unieke uitstraling te geven.

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Villa

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Villa bekijken.We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Pink & Bourgondy

vtwonen Villa
Villa Pink mat
13×13 cm
Villa Pink glans
13×13 cm
vtwonen Villa
Villa Bourgondy mat
13×13 cm
Villa Bourgondy glans
13×13 cm

Army & Petrol Blue

Villa Army mat
13×13 cm
vtwonen Villa
Villa Army glans
13×13 cm
Villa Petrol Blue mat
13×13 cm
Villa Petrol Blue glans
13×13 cm

Platinum & Dark Gold metallic

Villa Platinum
13×13 cm
vtwonen Villa
Villa Dark Gold
13×13 cm