design tegels

vtwonen Villa

Vtwonen Villa is een echte eyecatcher op de wand! Prachtige metaallook tegeltjes voor een decoratief en stijlvol accent in de ruimte.  De tegels zijn grof gebakken en hebben daardoor een speelse uitstraling. Met deze tegel is het eindeloos combineren en variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. 

Hip & tijdloos

De vtwonen Villa omvat twee moderne metaallooks in een goud en platinum uitvoering. De metallic tinten vormen een ware blikvanger voor op de wand. Hip, maar tegelijkertijd ook tijdloos. Een ideale tegel voor bijvoorbeeld in de badkamer of om je slaapkamer een unieke uitstraling te geven.

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Villa

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Villa bekijken.We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Platinum & Dark Gold metallic

Villa Platinum
13×13 cm
vtwonen Villa
Villa Dark Gold
13×13 cm

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400