vtwonen villa tegels

vtwonen Villa

De vtwonen Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. En in de mooie  metallic tinten een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos!

Speels – Hip, maar ook tijdloos – Glans, mat & metallic.

Afmeting 13×13 cm, verkrijgbaar in glans & mat in kleuren Pink, Army Green, Petrol Blue & Bourgondy én in metallic tinten Dark Gold & Platinum.

EIGENSCHAPPEN

De Villa tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet.  Door de grote variatie kunt u de tegels combineren met vele soorten woonstijlen en interieur.

vtwonen Villa PRIJZEN, KLEUREN EN MATEN

  • afmeting 13×13 cm
  • verkrijgbaar in glans & mat
  • Pink, Army Green, Petrol Blue & Bourgondy voor € 69,50 p/m2 én in
  • metallic tinten Dark Gold & Platinum voor € 88,- p/m2

LEVERTIJD

Deze vtwonen tegels zijn op voorraad in Nederland, en zijn dus binnen een paar werkdagen leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat, door de grote vraag, een tegel niet meer voorradig is. Daarom kunnen wij de actuele voorraad op elk moment voor u nakijken. Zodat we altijd goede leverafspraken kunnen maken.

ADVIES OP MAAT

Graag adviseren we u met het samenstellen van een prachtige vtwonen villa wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen. Kom langs in onze showroom.