Design tegels

vtwonen Mediterranea

De tegels uit de vtwonen serie Mediterranea zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent; geen tegel is gelijk. Kies voor een subtiele en stijlvolle basis of creëer speelse combinaties met verschillende maten en kleuren tegels. Met de Mediterranea serie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Mix & match

Maak van wonen een feestje met de vtwonen Mediterranea tegels. Mix kleuren zoals Warm Grey en Seagreen en breng variatie door tegels van verschillende afmetingen te gebruiken en motieven aan te brengen. De tegels uit deze serie zijn daarnaast ook nog eens prima te combineren met de andere tegels uit de vtwonen serie.

Spaans temperament

De tegels uit de Mediterranea serie worden vervaardigd in Spanje en hebben ieder een eigen karakter. De glanzende en handgevormde tegels geven iedere ruimte een eigen sfeer en karakter. De tegels uit deze serie zijn slijtvast en waterbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor toepassing in iedere ruimte in je woning.

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Mediterranea

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Mediterranea bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Blanco

vtwonen Mediterranea
Calpe Blanco glans
7,5×30 cm

Nieve

Nieve mat
13,2×40 cm
Nieve glans
13,2×40 cm
Calpe Nieve glans
7,5×30 cm

Seagreen

Seagreen glans
13,2×40 cm
vtwonen Mediterranea
Calpe Seagreen glans
7,5×30 cm

Army Green

vtwonen Mediterranea
Army Green glans
13,2×40 cm

Antracite

vtwonen Mediterranea
Antracite mat
13,2×40 cm
Antracite glans
13,2×40 cm

Black

vtwonen Mediterranea
Calpe Black glans
7,5×30 cm

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.