Naast binnentegels leveren wij ook vtwonen by Douglas & Jones:

Bricks

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Mooimakers van Hollandse bodem

Een parel in onze collectie: vtwonen tegels by Douglas & Jones. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook, betonlook of marmer tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Je kunt ze naar hartenlust mixen en je eigen stijl creëren. Kom ze bekijken in onze showroom, exclusief in de regio.

 
Wonen & relaxen

Na een dag hard werken lekker relaxen op de bank en genieten van een verdiend moment van rust. Met een van onze prachtige vloeren kun je lekker blijven zitten, want ze zijn allemaal duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Op de wand kies je voor een sfeervolle blikvanger met een van de glanzende of matte handvorm tegels uit de collectie.

Koken & eten

Gemak dient de mens. Met tegels in de keuken kies je voor urenlang kook plezier. In deze keukens kun je naar hartenlust experimenteren. De betegelde achterwanden zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens erg praktisch. Door de gezellige sfeer kun je wel urenlang in de keuken blijven zitten. Van samen koken tot heerlijk natafelen. Met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer is dat extra genieten.

Baden & douchen

Of je nu gaat voor een industriële, stoere badkamer. Of juist voor een speelse en warme sfeer.  Met de vtwonen tegelcollectie kies je altijd voor een bijzondere badkamer. De betegelde wanden en vloeren zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens erg praktisch. Zeker als je kiest voor de unieke douchetegel in de serie Mold.

De mooiste tegels voor thuis

vtwonen by Douglas & Jones

Een collectie om een keer in het echt te zien. Helemaal van nu. Een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Hout, beton en marmer tegels voor op de vloer of toch handvorm tegels als eye-catcher op de wand. Klassiek of modern. Sober en kleurrijk. Strak en speels.

Collecties vtwonen tegels by Douglas & Jones