vtwonen Neo Ambre 20x20

vtwonen Neo

Geef u interieur de uitstraling die u wilt met vtwonen Neo tegels van Kierkels. Van een neutrale vloer of wand in grootformaat, met een subtiel detail in de tegel tot een hippe vintage look met de decortegels in 20×20 cm. Het kan allemaal met deze serie vtwonen tegels welke goed zijn te combineren met de andere bijpassende tegels in verschillende maten.

vtwonen Neo

De serie Neo, verkrijgbaar in XXL, normaal en klein formaat, in uni en dessins. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. Een bron van inspiratie. Door de ingetogen kleurenmix raak je niet snel uitgekeken.

OVERAL IN DE WONING

De Neo tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Ze zijn waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. Slijtvast voor intensief gebruik op de vloer of wand. En geschikt voor vloerverwarming vloerverwarming, die wij voor u kunnen aanleggen. Door de grote variatie kunt u de tegels mooi combineren met vele soorten woonstijlen en meubilair.

vtwonen neo ambre dessin

PRIJZEN, KLEUREN EN MATEN

Deze serie is verkrijgbaar in 2 kleuren, Ambre en Noir, en in 3 maten 80×80, 60,8×60,8 en 20×20 cm. Verder zijn de 20×20 tegels verkrijgbaar in uni en dessin uitvoering. Die laaste betreft een mix van 8 patronen en zijn verkrijgbaar per volle dozen van 24 stuks.

vtwonen Neo 80×80 cm € 71,- p/m2

Nieuw: vtwonen Neo 60,8×60,8 cm € 59,- p/m2

vtwonen Neo 20×20 cm uni € 58,50 p/m2

vtwonen Neo 20×20 cm dessin € 75,- p/m2

LEVERTIJD

Deze vtwonen tegels zijn op voorraad in Nederland, en zijn dus binnen een paar werkdagen leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat, door de grote vraag, een tegel niet meer voorradig is. Daarom kunnen wij de actuele voorraad op elk moment voor u nakijken. Zodat we altijd goede leverafspraken kunnen maken.

ADVIES OP MAAT

Graag adviseren we u met het samenstellen van een prachtige vtwonen Neo tegelvloer of wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen. Kom langs in onze showroom.