vtwt-Neo-Ambre-dessinmix-res

vtwonen Neo

De tegels uit de serie vtwonen Neo hebben een mooie matte uitstraling en door de gevlamde kleuren creëer je met deze tegel een warme, huiselijke sfeer. Een bron van inspiratie. Door de sterke nuancering van de kleur raak je niet snel uitgekeken op deze tegel.

Rust als basis

De tegels uit de Neo serie hebben een matte afwerking, wat zorgt voor een rustige uitstraling. De tegels zijn onderling goed te combineren, maar passen ook prima bij de overige tegels uit de vtwonen serie. De grote tegels vormen een goede basis voor bijvoorbeeld een woonkamer- of keukenvloer, waarbij je voor op de wand vervolgens voor een tegel met een leuk motief kunt kiezen. Mogelijkheden genoeg!

Kleuren en maten

De tegels uit de Neo serie zijn verkrijgbaar in de kleuren Noir en Amber. Je maakt dus zelf een keuze voor een donkere of juist lichte uitstraling. De tegels zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, waardoor ze toepasbaar zijn in iedere ruimte van je huis. Deze keramische tegels zijn slijt- en watervast en zijn gemakkelijk te combineren met energiezuinige vloerverwarming.

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Neo

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Neo bekijken.
We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Ambre & Noir

vtwonen Neo
Neo Ambre
80×80 cm
Neo Ambre
80×80 cm