GH0716-square-strooipatroon-res

vtwonen Square

De tegels uit de vtwonen Square serie zijn uitermate geschikt voor speelse wandtoepassingen. Met de tegels in XXS-formaat kun je bijzondere accenten aanbrengen en geef je jouw wand net dat beetje extra. De drie kleuren waarin de tegels verkrijgbaar zijn, zijn nauw op elkaar afgestemd en zijn prima naar smaak en wens te combineren.

Authentieke uitstraling

De tegels uit de vtwonen Square serie worden vervaardigd in Spanje en hebben ieder een eigen en authentieke uitstraling. Geen tegel uit de serie is gelijk. Door het kleine formaat van 10 x 10 cm bereik je in iedere ruimte een uniek effect, of je nu kiest voor een effen geheel of juist de kleuren afwisselt.

Baden en douchen

De tegels uit de Square serie van vtwonen zijn ook uitermate geschikt voor de wanden in je douche of badkamer. Je creëert er een speels effect mee en de tegels zijn kras- en slijtvast en uiteraard waterbestendig. Met deze tegels wordt iedere douchebeurt een feestje.

Kom naar de showroom en bekijk vtwonen Square

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie vtwonen Square bekijken.We hebben naast deze fraaie vtwonen collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series van vtwonen.  Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

White & Green & Grey

vtwonen Square
Square Powder White
10×10 cm
Square Seagreen
10×10 cm
Square Concrete Grey
10×10 cm